更多精彩
当前位置: 首页 > 经典语句 > >正文

You must be more careful! 单元验收

时间:2019-10-22 来源:情幻文学网
 

Ⅰ.下列各组单词中,有一个单词画线部分的读音与其他三个单词画线部分的读音不同,请选出。(5%)

( )1.A.cross B.shop C.front D.stop

( )2.A.kind B.windy C.find D.behind

( )3.A.ways B.always C.plays D.says

( )4.A.danger B.safe C.back D.late

( )5.A.small B.half C.call D.walk

Ⅱ.根据句意及所给单词的首字母,写出空白处所缺单词的正确形式。(5%)

1.What does “D ”mean? It means “You must be careful. ”

2.When the traffic is m , you must wait.

3.You must go to see a doctor when you are i .

4.Mrs. White looked very w because she couldn't find her baby dog.

5.“How are you today?” “I feel a little b than yesterday. ”

Ⅲ.根据句意,用括号中所给单词的适当形式填空。(5%)

1.If You are late again, your teacher will not be _____. (please)

2.The people here are ______ than I think. (friendly)

3.Which part of _____ do you come from?(French)

4.If you are not _____, a car may hit you. (care)

5.She thought the man was a queue _____. (Jump)

Ⅳ.英汉词组互译。(10%)

1.嘲笑…… ______ 2.与……不同 _______

3.最后;终于 ______ 4.太……不能…… _______

5.在乡下 ______ 6.at the head of _______

7.Jump the queue _______ 8.on a visit to. . . _______

9.stand in line _______ 10.talk to sb._________

Ⅴ. 选择填空。(15%)

( )1.The water is _____ hot to drink.

A.so B.very C.too D.much

( )2.Would you like to tell me _____ about 南阳市治癫痫康复率高的医院China?

A.something interesting B.interesting something

C.anything interesting D.interesting anything

( )3.“Must we finish the work today?”“No, you _____. ”

A.don't B.needn't C.can't D.mustn't

( )4.Did it _____ you two days to mend the car?

A.bring B.need C.use D.take

( )5.If you _____ quick, you will be late for school.

A.don't be B.won't be C.aren't D.not be

( )6.There is a hospital _____ the end of the street.

A.at B.in C.on D.to

( )7.It's far from here. You'd better _____ a bus.

A.to sit B.sit C.to catch D.catch

( )8.She won't go home until she _____ the work.

A.finished B.finishes

C.will finish D.finish

( )9.Take the second turning ______ the left.

A.on B.at C.in D.of

( )10.If there is _____ traffic, you must wait.

A.many B.little C.much D.lot of

( )11.“Who found the pen in the room?”“_____. ”

A.I'm finding B.I found

C.I find it D.I did

( )12.“Do you have any friends here?”“Yes, I have _____ here. ”

A.little B.few C.a few D.a little

( )13.Who is _____ careful, Lucy or Lily?

A.more B.most C.much D.very

( )14.There is some tea in the cup, _____?

A.isn't it B.isn't there

C.is it D.is there

( )15.We must get ready ___癫痫病还能够治好吗?__ the English test.

A.about B.with C.for D.to

Ⅵ.根据句意,选用所给的词语,并用其适当形式填空。(10%)

mustn't, too…to…, nice, cross, wait for, say, visit, until, by the way, do better

1.If you work harder next year, you will ____ in English.

2.Can you _____ it in English?

3.The box is _____ heavy for me _____ carry.

4.“What are you doing here?”“I _____ a bus. ”

5.Don't watch TV _____ you finish your homework.

6.You ______ play on the road.It's dangerous.

7.What must you do when you _____ the road?

8.The old woman was in the city _____ her daughter.

9._____, when did you reach here?

10.It was ______ talking to you.

Ⅶ.按要求改写下列各句, 每空一词,缩写词算一词。(15%)

1.I worked in Paris two years ago. (就画线部分提问)

_____ _____ you _____ in Paris?

2.My brother is young. He can't go to school. (连成一句, 不改变原意)

My brother is _____ young _____ go to school.

3.It won't rain tomorrow. They will go to the park. (用if连成一句)

They will go to the park _____ it _____ _____ tomorrow.

4.An old woman was first in the queue. (改为同义句)

_____ the _____ _____ the queue _____ an old woman.

5.Mr. Green is visiting the city of Beijing. (改为同义句)

Mr. Green is _____ a _____ _____ the city of Beijing.

Ⅷ.根据中文,完成句子,每空一词,缩写词算一词。(15%)

1.昨天直到雨停了癫痫病最好的治疗方法下来我才出去。

I _____ _____ out _____ the rain _____.

2.这个问题太难了我不能回答。

The question was _____ hard for me _____ ______.

3.如果明天我有空儿,我将和你一起去看电影。

I _____ _____ to the cinema _____ you _____ I _____free tomorrow.

4.今天下午我打算去看病。

I am going _____ _____ the doctor _____afternoon.

Ⅸ.补全对话,每空一词,缩写词算一词.(10%)

A:Excuse me. 1 the hospital, please?

B:Go along this street, 2 the first turning 3 the left, and walk 4 until you 5 the traffic lights, then 6 right, you will see the hospital in front 7 you. It will 8 you half an hour.

A:Half an hour? That's too 9 ! Is there a bus?

B:Yes, The No. 55 bus will take you there.

A:Thanks a lot.

B:It's a 10 .

Ⅹ.完形填空。(10%)阅读下面短文,掌握其大意,然后从短文下面各小题所给的四个选项中选择一个最佳答案。

Pat Hogan was travelling(旅行)around the country in his car. One evening he was 1 along a road and looking for a small hotel (旅馆)when he saw an old man at the side of the road. He stopped his 2 and said to the old man, “I want to go to the Sun Hotel. Do you 3 where it is?”

“Yes, ”the old man answered. “I'll 4 you the way.”

He got 5 Pat's car, and they drove for about twelve miles. When they came to a small 6 , the old man said, “Stop here.”

Pat 7 and looked at the house. “But this isn't a hotel, ”he said to the old man.

“No, ”the old man answered,池州治疗癫痫病好医院有哪些 “this is 8 house. And now

I'll show you the way to the Sun Hotel. Turn around and 9 nine miles. Then you'll 10 the Sun Hotel on the left. ”

( )1.A.running B.riding C.driving D.walking

( )2.A.car B.bike C.train D.bus

( )3.A.study B.know C.find D.learn

( )4.A.take B.give C.show D.make

( )5.A.into B.on C.up D.off

( )6.A.park B.house C.zoo D.shop

( )7.A.waited B.passed C.stopped D.hit

( )8.A.your B.my C.his D.her

( )9.A.get on B.go back C.put on D.come up

( )10.A.leave B.tell C.hear D.See

参 考 答 案

Ⅰ.1.C 2.B 3.D 4.C 5.B

Ⅱ.1.Danger 2.moving 3.ill 4.worried 5.better

Ⅲ.1.pleased 2.more friendly 3.France 4.careful 5.jumper

Ⅳ.1.laugh at 2.be different from 3.at last 4.too…to… 5.in the country 6.在……的前面 7.插队 8.在……做访问 9.站成一排 10.和某人谈话

Ⅴ.1.C 2.A 3.B 4.D 5.C 6.A 7.D 8.B 9.A 10.C 11.D 12.C 13.A 14.B 15.C

Ⅵ.1.do better 2.say 3.too, to 4.am waiting for 5.until 6.mustn't 7.cross 8.to    visit 9.By the way 10.Nice

Ⅶ.1.When, did, work 2.too, to 3.if, doesn't, rain 4.At, head, of, was 5.on, visit,   to

Ⅷ.1.didn't, go, until, stopped 2.too, to, answer 3.will, go, with, if, am 4.to, see,   this

Ⅸ.1.Where's 2.take 3.on 4.on 5.reach 6.turn 7.of 8.take 9.long 10.pleasure

Ⅹ.1.C 2.A 3.B 4.C 5.A 6.B 7.C 8.B 9.B 10.D

推荐阅读

热门阅读