更多精彩
当前位置: 首页 > 经典语句 > >正文

You must be more careful! 单元测试

时间:2019-10-22 来源:情幻文学网
 

(B卷)

一、语音知识 (5%)

  找出下列各组划线分读音不同于其他三个的词,将其字母标号填入题前括号中。

  [ ]1. A. cross B. post C. note D. photo

  [ ]2. A. care B. parent C. are D. hair

  [ ]3. A. autumn B. laugh C. daughter D. August

  [ ]4. A. queue B. blue C. excuse D. usually

  [ ]5. A. north B. before C. visitor D. pork

二、单词拼写 (10%)

  以下所给单词均不完整,从A、B、C 中选出适当的字母或字母组合,使其完整与正确。

  [ ]6. qu__u__ A. a...e B. e...e C. e...o

  [ ]7. visit__ A. or B. er C. ar

  [ ]8. m__st__ke A. a...i B. i...u C. i...a

  [ ]9. __nyth__ng A. a...i B. e...o C. o...i

  [ ]10. und__stand A. er B. or C. ar

三、词组汉译 (10%)

  将下列词组翻译成汉语。

  11. too...to ________________________

  12. queue jumper ___________________

  13. play on the road _________________

  14. on a visit to England 湖北哪治癫痫______________

  15. at the head of ___________________

四、完成句子 (15%)

  根据所给汉语完成下列句子,每空一词。

  16. 布莱克先生经常自学汉语和日语。

    Mr. Black often ______ ______ Chinese and Japanese.

  17. 不要嘲笑那个男孩。

    Don't ______ ______ the boy.

  18. 这本书是这三本书中最有兴趣的。

    This book is ______ ______ ______ ______ ______ the three.

  19. 他坐得离教室门最近。

    He sits ______ ______ the door of the classroom.

  20. 你最好不要现在进他的办公室。

    You'd ______ ______ ______ his office now.

五、单项选择 (30%)

  从A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的正确答案。

  [ ]21. If the lights are green, you can ______the street.

      A. wait B. cross C. stop D. careful

  [ ]22. It was ______ in the city of Shanghai.

      A. a hot summer afternoon B. an afternoon hot summer

      C. hot summer afte南阳正规癫痫病医院,这里治疗效果好rnoon D. a summer hot afternoon

  [ ]23. He was not careful. The car ______.

      A. hit him B. hits him C. hit her D. hits it

  [ ]24. The students are waiting for their teacher ______.

      A. coming B. come C. to come D. comes

  [ ]25. Li Ming sits ______ the teacher.

      A. nearest to B. near from

      C. far to D. nearly to

  [ ]26. We mustn't laugh ______ other's mistakes.

      A. on B. at C. to D. with

  [ ]27. The girl was ______ the head ______ the queue.

      A. on...of B. in...of C. at...of D. at...to

  [ ]28. The old man living in Beijing is ______.

      A. a Indian B. the Indian C. Indian D. an Indian

  [ ]29. He does't ______. He'd better go to see the doctor.

      A. feel well B. feel good C. feel had D. feel ill

  [ ]30. I w进口的癫痫药物能把癫痫控制住吗ill go with you to the zoo this afternoon if

      the rain ______.

      A. stopping B. stop C. stops D. stopped

六、完形填空 (30%)

  Jack 31 in an office in a small town. One day his boss said to him, "Jack, I want you to go to Manchester (曼彻斯特) to an 32 there to see Mr Brown. Here's the address." (地址)Jack went to Manchester by train. He 33 the station and thought, "The office isn't 34 from the station. I will find it 35 ."

But after an hour he was 36 looking for it. So he stopped and asked an old lady. She said, "Go straight this street. Turn to the left 37 the end, and it's the second building on the right." A few days later. He went to the 38 city. But again he did not find the office. So he asked someone the 39 . It was the same old lady! She was very 40 and said, "Are you still looking for that place?"

  [ ]31. A. taught B. worked C. studied D. w癫痫的治疗方法as

  [ ]32. A.room B. address C. office D. shop

  [ ]33. A.left B. leave C. took off D. got off

  [ ]34. A.near B. farther C. far D. far away

  [ ]35. A.fast B. quickly C. carefully D. easily

  [ ]36. A.also B. until C. still D. yet

  [ ]37. A.by B. at C. in D. on

  [ ]38. A.other B. old C. same D. different

  [ ]39. A.way B. question C. city D. town

  [ ]40. A.happy B. sorry C. surprised D. interesting

参 考 答 案

一、1. A 2. C 3. B 4. B 5. C

二、6. B 7. A 8. C 9. A 10. A

三、11. 太…不能… 12. 不按次序排队的人 13. 在路上玩 14. 在访问英国 15. 在…前面

四、16. taught himself 17. laugh at 18. the most interesting one of 19. nearest to 20. better not enter

五、21. B 22. A 23. A 24. C 25. A 26. B 27. C 28. D 29. A 30. C

六、31. B 32. C 33. A 34. C 35. D 36. C 37. B 38. C 39. A 40. C

推荐阅读

热门阅读